Meny

Förrätter

Ostron 'Fine de Clair'
45/ST
Sill- och strömmingstallrik med lagrad ost
230
Råraka med Kalixlöjrom, rödlök, smetana & gräslök
410
Öjebytoast med kräftstjärtar & Västerbottensost 1/2 eller 1/1
235/325
Friterat ägg med svampbuljong & tryfflemajonnäs
195
Råbiff med kapris, rödlök, rödbetor, dijonsenap & pommes frites 1/2
195

Varmrätter

Gravad lax med dillstuvad potatis
295
Stekt skreitorsk med forellrom, inkokt lök, vitvinssås & dillpotatis
435
Operakällarens räksallad med nobisdressing, avokado & ägg
295
Bönrisotto med grillad kungsmussling, gräslök & Parmesan
275
Isterband med nobissenap, rödbetor, rödvinssky & persiljestuvad potatis
275
Halstrad råbiff med persiljesmör & pommes frites
295
Råbiff med kapris, rödlök, rödbetor, dijonsenap & pommes frites 1/1
295
Biff Rydberg med pepparrot
425
Köttbullar med gräddsås, potatispuré, rårörda lingon & pressgurka
265
Grillad entrecôte med bearnaissås, tomatsallad & pommes frites
525

Efterrätter

Osttallrik
165
Crème brûlée
135
Oscar II:s tårta
125
Bakad choklad med dulce de leche, vaniljglass & mjölkchoklad
145
En kula glass eller sorbet
65
Chokladpralin
55