Meny
Förrätter
Sill och strömming med klassiska tillbehör | 230SEK |
Vit sparris, smörsås, forellrom & ramslöksolja | 215SEK |
Råbiff med klassiska tillbehör 1/2 | 195SEK |
Råbiff med klassiska tillbehör 1/1 | 295SEK |
Råraka med Kalixlöjrom & klassiska tillbehör | 410SEK |
Öjebytoast med forellrom 1/2 | 215SEK |
Öjebytoast med forellrom 1/1 | 310SEK |
Varmrätter
Gravad lax med dillstuvad potatis | 275SEK |
Halstrad fjällröding med forellrom, stuvad spetskål, inlagd kålrabbi & champagnesås | 410SEK |
Operakällarens räksallad med nobisdressing | 295SEK |
Kalvschnitzel med haricots verts, kaprismajonnäs & pommes frites | 365SEK |
Halstrad råbiff med persiljesmör & pommes frites | 295SEK |
Råbiff med klassiska tillbehör | 295SEK |
Biff Rydberg | 395SEK |
Köttbullar med gräddsås, potatispuré, rårörda lingon & inlagd gurka | 265SEK |
Grillad ryggbiff med grön sparris, bakade plommontomater, madeirasky & kryddsmör | 465SEK |
Efterrätter
Osttallrik | 165SEK |
Crème brûlée | 135SEK |
Oscar II:s tårta | 125SEK |
Inkokta rabarber med jordgubbssorbet, kaksmulor & vaniljsås | 135SEK |
Citronmarängpaj | 135SEK |
En kula glass eller sorbet | 65SEK |
Chokladpralin | 55SEK |