Meny
Förrätter
Ostron 'Fine de Clair' | 45/ST |
Sill- och strömmingstallrik med lagrad ost | 230 |
Råraka med Kalixlöjrom, rödlök, smetana & gräslök | 410 |
Öjebytoast med kräftstjärtar & Västerbottensost 1/2 eller 1/1 | 235/325 |
Hummersoppa med cognacsgrädde | 285 |
Vit sparris med forellrom & sandefjordsås | 265 |
Råbiff med kapris, rödlök, rödbetor, dijonsenap & pommes frites 1/2 | 195 |
Varmrätter
Gravad lax med dillstuvad potatis | 295 |
Eldad torskrygg med ramslökscrème, sparris, brynt smör & potatispuré | 435 |
Operakällarens räksallad med nobisdressing, avokado & ägg | 295 |
Gnocchi med rostade tomater, kikärtscrème, salvia & rökt ost | 275 |
Isterband från Vaggeryd med nobissenap, rödbetor, kapris, äpple, rödvinssky & gräslöksstuvad potatis | 275 |
Halstrad råbiff med persiljesmör & pommes frites | 295 |
Råbiff med kapris, rödlök, rödbetor, dijonsenap & pommes frites 1/1 | 295 |
Biff Rydberg med pepparrot | 425 |
Köttbullar med gräddsås, potatispuré, rårörda lingon & pressgurka | 265 |
Grillad entrecôte med bearnaissås, tomatsallad & pommes frites | 525 |
Efterrätter
Osttallrik med fikon & äppelmarmelad | 165 |
Crème caramel | 135 |
Oscar II:s tårta | 125 |
Bakad choklad med dulce de leche, vaniljglass & mjölkchoklad | 145 |
En kula glass eller sorbet | 65 |
Chokladpralin | 55 |