Meny

Förrätter

Ostron 'Fine de Clair'
45/ST
Sill- och strömmingstallrik med lagrad ost
230
Råraka med Kalixlöjrom, rödlök, smetana & gräslök
410
Öjebytoast med kräftstjärtar & Västerbottensost 1/2 eller 1/1
235/325
Hummersoppa med cognacsgrädde
285
Vit sparris med forellrom & sandefjordsås
265
Råbiff med kapris, rödlök, rödbetor, dijonsenap & pommes frites 1/2
195

Varmrätter

Gravad lax med dillstuvad potatis
295
Eldad torskrygg med ramslökscrème, sparris, brynt smör & potatispuré
435
Operakällarens räksallad med nobisdressing, avokado & ägg
295
Gnocchi med rostade tomater, kikärtscrème, salvia & rökt ost
275
Isterband från Vaggeryd med nobissenap, rödbetor, kapris, äpple, rödvinssky & gräslöksstuvad potatis
275
Halstrad råbiff med persiljesmör & pommes frites
295
Råbiff med kapris, rödlök, rödbetor, dijonsenap & pommes frites 1/1
295
Biff Rydberg med pepparrot
425
Köttbullar med gräddsås, potatispuré, rårörda lingon & pressgurka
265
Grillad entrecôte med bearnaissås, tomatsallad & pommes frites
525

Efterrätter

Osttallrik med fikon & äppelmarmelad
165
Crème caramel
135
Oscar II:s tårta
125
Bakad choklad med dulce de leche, vaniljglass & mjölkchoklad
145
En kula glass eller sorbet
65
Chokladpralin
55