Veckans Husman

Sedan Tore Wretman och Werner Vögelis tid serveras det alltid svensk husmanskost i huset.

v 22

Måndag

Sydfransk fisk- & skaldjursgryta med krutong & aioli

eller

Konfiterat anklår med pommes sarladaises & rödvinssås

235
Tisdag

Senapsmarinerad strömming med brynt smör, potkes & potatispuré

eller

Kålpudding med gräddsky, lingon & persiljekokt potatis

235
Onsdag

Kolja med senapsgulas potatis & pocherat ägg

eller

Kalvlever ’Anglais’ med kapris, lök, rödbetor & potatispuré

235
Torsdag

Laxpudding med pepparrot & skirat smör

eller

Pytt Bellman med stekt ägg, rödbetor & saltgurka

235
Fredag

Stekt spätta på ben med kapris, rödbetor, brynt smör & kokt potatis

eller

Wallenbergare med ärtor, lingon & potatispuré

235