Veckans Husman
Sedan Tore Wretman och Werner Vögelis tid serveras det alltid svensk husmanskost i huset.
Sedan Tore Wretman och Werner Vögelis tid serveras det alltid svensk husmanskost i huset.
MåndagÅngad torsk med brynt smör, pepparrot, ägg & räkor | 235 |
TisdagLångbakad högrev med pärllök, rödvinssås & rotselleripuré | 235 |
OnsdagHalstrad lax med brynt mandelsmör, blomkålspuré, spenatsallad & forellrom | 235 |
TorsdagSjömansbiff med saltgurka | 235 |
FredagBiff à la Lindström med stekt ägg, örtsmör, rödvinssås & råstekt potatis | 235 |
Vår webbplats använder cookies för att kunna ge dig bästa möjliga användarupplevelse och service. Genom att klicka ned denna banner eller att fortsätta använda webbplatsen godkänner du användningen av cookies och godkänner vår integritetspolicy. För mer information, läs vår Integritetspolicy | Cookie Policy