Veckans Husman

Sedan Tore Wretman och Werner Vögelis tid serveras det alltid svensk husmanskost i huset.

Måndag

Fisk- & skaldjursgryta 'Provencal' med rouille & krutonger

eller

Plommonspäckad fläskkarré med gräddsås, brysselkål & rundstekt potatis

235
Tisdag

Stekt kummel med smörad paprikasås, haricots vert & örtstött potatis

eller

Werner Vögelis västerbottensostfyllda fläskrullader med rotfruktspuré & astrakancidersås

235
Onsdag

Torsk med ägg- & persiljesås & kokt potatis

eller

Grillad kotlett med skånsk potatis & saltgurka

235
Torsdag

Gratinerade fiskqueneller med hummersås, sockerärtor & potatispuré

eller

Ärtsoppa med fläsk & mejramskorv följt av plättar med sylt & grädde

235/215
Fredag

Grillad lax med juliennegrönsaker, hollandaisesås & kokt potatis

eller

Wallenbergare med skirat smör, ärtor, rårörda lingon & potatispuré

235