Veckans Husman
Sedan Tore Wretman och Werner Vögelis tid serveras det alltid svensk husmanskost i huset.
MåndagFisk- & skaldjursgryta 'Provencal' med rouille & krutonger eller Plommonspäckad fläskkarré med gräddsås, brysselkål & rundstekt potatis | 235 |
Tisdag Stekt kummel med smörad paprikasås, haricots vert & örtstött potatis eller Werner Vögelis västerbottensostfyllda fläskrullader med rotfruktspuré & astrakancidersås | 235 |
OnsdagTorsk med ägg- & persiljesås & kokt potatis eller Grillad kotlett med skånsk potatis & saltgurka | 235 |
TorsdagGratinerade fiskqueneller med hummersås, sockerärtor & potatispuré eller Ärtsoppa med fläsk & mejramskorv följt av plättar med sylt & grädde | 235/215 |
FredagGrillad lax med juliennegrönsaker, hollandaisesås & kokt potatis eller Wallenbergare med skirat smör, ärtor, rårörda lingon & potatispuré | 235 |